Pauzeren / Opzeggen

Hoe werkt pauzeren?

Het pauzeren van jouw membership is heel eenvoudig en regel je gemakkelijk en snel via jouw account. Je kunt daar je membership vanaf 4 dagen na aanmelding tot maximaal een half jaar pauzeren. 

Dit kan op twee verschillende manieren.
In jouw account zie je bij 'Memberships' een schuifje om jouw membership direct te pauzeren. Pauzeren kan hier voor 1,3 of 6 maanden. Doe je dit voor de19e van de maand, dan gaat jouw pauze per direct in. Doe je dit na de 19e van de maand, dan staat de aankomende betaling al klaar en start jouw pauze daarna. 

Je kan ook op de volgende manier pauzeren via jouw account:

 1. Log hier in op je account,
 2. Selecteer ‘memberships’
 3. Kies het juiste membership, 
 4. Wijzig de ‘Membership status,
 5. Klik op ‘Ik heb even pauze nodig',
 6. Vul een stop- en startdatum in, we hanteren een opzegtermijn.
 7. Tot dan! :) 


Je ontvangt direct een bevestigingsmail van de pauzering. Zodra je pauzering is afgelopen zal je membership automatisch weer starten. 

Houd er rekening mee dat als je meerdere memberships wil pauzeren in jouw account, dat je deze los van elkaar pauzeert.

Bedankt voor je feedback!

Hoe kan ik opzeggen?

Het opzeggen van jouw membership is heel eenvoudig en regel je gemakkelijk en snel via jouw account. Je ontvangt direct een bevestigingsmail van de opzegging. 

Binnen je proefperiode van 10 dagen kan je 4 dagen na aanmelding opzeggen, dit zijn de verzenddagen. Je hebt dan 6 dagen om jouw account per direct te stoppen. Na de proefperiode en in een actief membership hanteren we altijd een opzegtermijn

Houd er rekening mee dat als je meerdere memberships wil opzeggen in jouw account, dat je deze los van elkaar opzegt.

 1. Log hier in op je account,
 2. Selecteer ‘memberships
 3. Kies het juiste membership, 
 4. Wijzig de ‘Membership status,
 5. Laat ons de reden weten,
 6. Klik op ‘Ik wil stoppen
 7. Kies jouw opzegmaand.
   

Bedankt voor je deelname, we zien je heel graag nog eens terug! 

Bedankt voor je feedback!

Hebben jullie een opzegtermijn?

Wanneer je voor het eerst een account aanmaakt bij ON THAT ASS, hanteren we voor het boxershort membership een gratis proefperiode. In de proefperiode van 10 dagen kan je, na ontvangst, kiezen om per direct op te zeggen. Zonder verplichtingen.

Na de proefperiode en in een actief of extra membership hanteren we altijd een opzegtermijn.

Tijdens het opzeggen van jouw membership selecteer je de maand waarin de laatste betaling plaatsvindt. Hierbij wordt de eerstmogelijke opzegmaand getoond, volgens de opzegtermijn. De bijbehorende levering ontvang je nog de maand daarop, tussen de 17en de 23e. Jouw keuze wordt bevestigd per mail. De opzegtermijn geeft je een betaalverplichting.

Houd er rekening mee dat als je meerdere memberships wil opzeggen in jouw account, dat je deze los van elkaar opzegt.

Bedankt voor je feedback!

Worden er kosten in rekening gebracht voor het opzeggen?

Wij hanteren geen kosten voor pauzeren of opzeggen. Dit is altijd kosteloos en regel je gemakkelijk en snel via jouw account. Wel hanteren wij een opzegtermijn. Hierdoor heb je nog een betaalverplichting voordat het membership sluit. 

Let op: Een opzegging bij ON THAT ASS kan je zelf in orde maken via jouw account. Het opzeggen van jouw membership via derde partijen neemt kosten met zich mee. Heb je dit door een extern bedrijf laten doen, dan raden we je aan contact met hen op te nemen. 

Bedankt voor je feedback!